Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 13 maj

När jag var nere för att titta på cupmatchen i onsdags ångrade jag att jag inte tagit med kameran eftersom det skett en del på läktarbygget. Lyckligtvis var läktarfotografen också Erki där och han dokumenterade framstegen. Som framgår av hans bilder har man nu fått upp de betongelement på vilka läktarsektionerna skall placeras. På den södra delen av läktaren har man till och med börjat montera upp räckena. Det är denna del som skall hysa motståndarlagets supportrar och den del som man vill ha färdig snabbast. Den första hemmamatchen efter EM-uppehållet spelas söndagen den 5 juli, då AIK kommer på besök. Då kommer det att behövas en hel del läktarkapacitet.

Erkifoto: Östra Läktaren – Eyravallen 13/5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.