Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 9 maj

Lördagar verkar inte vara någon arbetsfri dag för de lettiska byggarbetarna på Behrn Arena. Att sitta och hänga utan något att göra i bodarna är knappast någon höjdare, så jag antar att möjligheten att tjäna pengar även på lördagarna är välkommen. Sedan igår har man börjat sätta de balkar på plats som väl så småningom skall bära golvet på den översta våningen. Det är i alla fall mitt tips efter att ha sett deras placering. Som vanligt gäller att man helst bör klicka på bilderna för att få dem skarpare och dessutom uppförstorade.

Östra Läktaren 1_090509
Östra Läkraren2_090509
Östra Läktaren3_090509

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.