Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Exit Emra?

NA skriver idag om Emra Tahirovics vårsäsong som avbytare i ÖSK. På sju matcher har Emra inte fått ihop mer än 59 minuters matchtid (och ett mål). I de två senaste matcherna då ÖSK desperat jagat mål har han fått sitta kvar på bänken medan mittbacken Bertin Ze placerats som extra anfallare.

Något stämmer uppenbarligen inte mellan tränarna och Emra – förtroendet finns inte där. Annars har jag svårt att se varför inte Emra fått byta av Olsen, som haft en påtaglig tendens att trampa vatten under matcherna. Kanske inte bara hans fel, men Emra kan onekligen komma in och ändra en matchbild.

Nu verkar det inte bli mer spel för Emras del utöver vad han eventuellt kan få under de fem återstående ligamatcherna och cupmatchen mot Halmstad. Till tidningen säger Zurich sportchef att han räknar med att Emra kommer tillbaka redan i sommar, eftersom han inte tror att ÖSK kommer att utnyttja sin option på en förlängning året ut av Emras kontrakt. NA skriver i sin rubrik att Zurich kräver tillbaka Emra. Ett påstående som det dock inte finns någon täckning för i artikeln. Och ärligt talat – om det är något Zurich vill beträffande Emra, så är det att bli av med honom – inte att få tillbaka honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.