Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 6 maj

Det var några dagar sedan jag var nere och fotograferade det som ganska snart skall bli den östra läktaren. Michael Karlberg hos ÖSK, som ju inte har lika långt, har i stället bidragit med några bilder till dokumentationen över byggets framskridande.

ÖSK: Fotoreportage: Östra läktaren

Det går helt klart framåt. Nu är alla trappsteg på den nedre delen klara, sånär som på den nordligaste sektionen. Sedan återstår ”bara” läktarsegmenten för den övre (sittplats)delen av den norra delen.

Enligt tidsplanen skall läktaren vara klar till i början av juni (har jag för mig). Frågan är dock vad man menar med helt klar. Så som den ser ut på den övre skissen på ÖSKs bilder lär det väl knappast vara. Hela den tredje våningen plus taket återstår bland annat. Men den kanske är klar såtillvida att man kan flytta tillbaka bortaklacken till östra från södra. Gott om utrymme lär behövas i den första julimatchen efter EM-uppehållet. Då är det nämligen AIK som besöker Behrn Arena och av allt att döma är bojkottandet vad ÖSK anbelangar slut. (Eftersom Hammarby kommer hit med både lag och klack på måndag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.