Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Malmbergs håller ställningarna

ÖSK Elitfotboll har varit förutseende nog att inte göra sig beroende av en eller ett fåtal stora sponsorer. Istället är det ett rätt stort antal företag som ingår i Team ÖSK – 52 stycken i nuläget. Störst är dock Malmbergs Elektriska AB, vilket om inte annat framgår av deras framträdande placering på matchdräkten.

Malmbergs rapporterade igår det ekonomiska resultatet för sitt  första kvartal. Trots lågkonjunkturen går det fortfarande förvånansvärt bra för företaget, som gjorde en vinst efter skatt på 10.5 mkr, bara ca. en halv miljon lägre än under motsvarande kvartal förra året.  ÖSK bör således kunna räkna med fortsatt support från Kumlaföretaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.