Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Konstgräskontroll

konstgraskontroll

Kontrollen av Behrns konstgräs pågick ”för fullt” under tisdagen. Vid sidan av planen träffade jag en representant för Mondo, det företag som levererat underlaget, och denne var mycket nöjd med konstgräsets kondition. Han berömde kommunens planskötare som han tyckte har gjort ett mycket bra jobb.

Innan testerna kom igång hade han tillsammans med planskötarna testat olika sätt att borsta planen för att den skall vara i så bra skick som möjligt (och alltså också resultera i så bra testvärden som möjligt). Jag har för mig att jag såg någonstans att Mondo lämnat en femårig garanti på underlaget, så det ligger helt klart i deras intresse att testresultaten blir så bra som möjligt. Förhoppningsvis kan planskötarna ta detta till sig så att planen även fortsättningsvis kommer att skötas på maximalt bästa sätt.

NA: Behrn arenas konstgräs synas av experter
Allsvenskan MITT: Henke hade fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.