Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jubileumsmatch?

I Svenska Fotbollförbundets kalender hittar man följande match inlagd på den 17 juni.

2009-06-17 19:00 BK Forward – Örebro SK Trängens IP

ÖSK spelade ju sin jubileumsmatch redan förra året, så det kan inte gärna vara någon slags repris på denna. Det visar sig dock att jubilaren detta år heter BK Forward. De blir nämligen 75 år i år. Matchen kommer rätt så lämpligt (antar jag) för ÖSK, eftersom det i juni är speluppehåll på grund av U21 EM och truppen säkert mår bra av en lättare uppmjukningsmatch. Ja, det är ju inte säkert att det blir så lätt. Senast de två lagen möttes var det väl Forward som vann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.