Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 26 april

ostra-laktaren-090426

Klicka på bilden för en större och skarpare bild.

Arbetet med läktaren fortsätter om inte i rasande takt så åtminstonde med bra fart. Om man jämför söndagsbilden med den jag tog på fredagskvällen så verkar det faktiskt som om byggjobbarna gjort en del på lördagen också. Kanske hade man element som man inte hann montera på fredagen och som i stället lyftes in och monterades under lördagen. Hur som helst, trappan som i fredags verkade ta slut i tomma intet har nu fått en övre anslutningspunkt i det som skall bli golvet på plan 1. Detta golv är dessutom framdraget till i höjd med trappan. Nu återstår såvitt jag kan se bara en golvsektion innan man fått hela plan 1-golvet på plats. Det bör man väl kunna fixa på måndag – tisdag under förutsättning att leveranserna kommer från Lettland. Sedan bör man väl kunna ta itu med läktarsektionerna för den norra delen av läktaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.