Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren 22 april

Byggnationerna ovan jord på den norra delen av läktaren har nu kommit igång på allvar. På den södra delen var det i alla fall på utsidan dåligt med aktiviteter.

ostra-laktaren-1-090422

Översiktsbild över hur det idag såg ut på den norra delen av läktarens bottenplatta. Klicka på bilden för bättre skärpa.

ostra-laktaren-2-090422

Betongelement lyfts in för montage. Klicka på bilden för bättre skärpa.

2 kommentarer – kommentera

Mezzoforte

Nån som vet hur man ska inreda läktarens inre? Blir det nån form av butiker, fik, pub eller nöjer man sig med några toaletter?

Det ser ju ut att vara gott om plats och varför inte utnyttja det på samma sätt som man gör i gångarna i nyare hockeyhallar.

ficedula

Jag har inte sett eller hört något hur de planerna ser ut. Om det nu finns några så specifika planer över huvudtaget. Örebroporten hyr säkert ut till vem som helst som är intresserad utan att ställa krav på någon viss typ av verksamhet. På den västra sidan verkar det ha gått rätt så trögt att hyra ut lokalerna i markplanet. Det är ju först nu som lokalerna i den södra delen av den västra läktaren verkar att vara på väg att ställas i ordning.

Chansen att det blir någon pub, fik eller dylikt är nog inte så stor. Visserligen är det mycket folk i området då det är match, men i övrigt är det rätt så avfolkat. De som hyr in sig där måste syssla med något som bär sig även då det inte pågår någon aktivitet i området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.