Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra Läktaren: Ingen byggstrejk

Hotet mot bygget av den östra läktaren försvann nästan lika snabbt som det kom. Byggnads hann knappt ens varsla om kommande strejåtgärder förrän man trots allt accepterade medlarbudet. Läktarbygget kan alltså fortsätta med siktet inställd på att läktardelen skall vara användbar efter EM-uppehållet.

ostra-laktaren-090405

Den blivande Östra Läktaren sedd från Västra Läktaren den 5 april 2009. Klicka för en större och skarpare bild.

På planen är aktiviteten hög. ÖSKs A-trupp håller på att avveckla efter en tidig morgonträning. Till höger förbereder sig ÖSK Söder för match och till vänster gör deras motståndare från Rynninge IK samma sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.