Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rose-Marie Frebran vice ordförande i SEF

ÖSK berättar på sin websida, att ÖSK Fotbolls ordförande Rose-Marie Frebran inte bara blev invald i Föreningen Svensk Elitfotbolls styrelse. Han har dessutom blivit vald till föreningens vice ordförande.

ÖSK kör med en något märklig rubrik på websidan: Notis: ÖSK-are vice ordförande i Föreningen Svensk Elitfotboll.

Vadå, hallå skulle jag vilja ropa. Vår kära landshövding och ordförande är väl tillräckligt känd i sin klubb för att hon skall kunna få sitt namn redan i rubriken istället för det helt anonymiserande begreppet ÖSK-are.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.