Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra läktaren 26 mars

Örebros bästa läktarfotograf har varit i farten igen. Erki har uppdaterat sin historik över Östra Läktarens tillblivelse med dagsaktuella bilder. Av bilderna att döma kommer snart även den norra delen att ha mer gemensamt med en läktare än med ett hål i marken.

Av vad jag hört från håll som skulle kunna veta något om saken, så går bygget bra – man skall till och med ligga något före tidplanen. Det låter positivt. Orosmolnet under de närmaste dagarna är hur det går med relationerna på arbetsmarknaden. Byggnads och byggarbetsgivarna går från och med den 1 april in i ett avtalslöst tillstånd. Byggnads sade upp det nu gällande avtalet för omförhandling förra året då konjunkturen fortfarande såg bra ut. Nu är den sämre, men man vill uppenbarligen inte backa. Om man sedan går till konflikt är givetvis osäkert. Det är väl inte riktigt läge för det som det ser ut konjunkturmässigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.