Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Det går på kryckor för Barsom

Eftersom det är en långsam dag tar jag väl det här också:

Fjolårets allsvenske räddare Abgar Barsom hoppar fortfarande omkring med hjälp av ett par kryckor i Fredrikstad. Nerikes Allehanda, som kanske hade en dålig nyhetsdag igår, har skrivit om Barsom och hans problem både i pappers- och elektronupplagan. Inte förrän till midsommar räknar (hoppas) Barsom att han skall vara spelklar igen.

Rätt märkligt, tycker jag. Per Johanssons kollision med Abgar såg inte särskilt våldsam ut och denne fortsatte sedan att spela halvtiden ut. Men tydligen var det något som gick av och nu måste läka. Trist och oturligt för Abgar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.