Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK håller på biljetterna

NA (papperstidningen) hade igår en artikel om Örebro SKs biljettförsäljning. Uppenbarligen har en del personer oroats av det faktum, att det ännu inte går att köpa några biljetter till årets matcher. Och då är det väl förmodligen den första hemmamatchen mot Elfsborg den 10 april som är i fokus. Från ÖSKs sida är man dock ”hård”.
– Vi väntar in i det sista, för att sälja mer abonnemang, säger ÖSKs VD Jan Karlsson till tidningen.

Helt rätt tänkt av Karlsson, tycker jag. Varje såld enkelbiljett till Elfsborgsmatchen innebär i princip, att den platsen faller bort från de som är tillgängliga för säsongskortsköparna. Och det är dessa som man i första hand vill gynna eftersom de köper sin plats för alla årets 15 matcher.

Av artikeln att döma verkar det även som om tidsplanen för färdigställandet av Östra Läktaren kan ha förskjutits något. Enligt tidningen så räknar man nu med att bortasektionen på den nya läktaren skall vara användbar efter uppehållet för U21-EM, medan sittplatserna kan ta något längre tid att få klara. Bortasektionen är givetvis den kritiska. Så fort den är klar så kan den östra delen av den södra läktaren åter börja användas för det den är avsedd för, nämligen sittplatspubliken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.