Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tyst om ÖSKs årsmöte

Igår hade ÖSK Elitfotboll och ÖSK Fotboll sina årsmöten. Ny lokal var Örebro Slott. Jag antar att landshövdingen hade ett finger med i den lokalbokningen. Själv hade jag tyvärr inte möjlighet att vara närvarande på grund av ett annat engagemang.

Jag hade nog räknat med att ändå kunna tillgodogöra mig vad som skedde och vilka som valdes genom rapportering i NA och kanske till och med på ÖSKs hemsida. Men så här långt ligger man lågt på både tidning och websida. Ett forumrykte gör dock gällande att Kubanernas Erik Wärlegård fått en plats i valberedningen. För föreningen antar jag.

BK Forward ligger faktiskt ett steg före ÖSK i det här avseendet. På deras hemsida rapporteras det, att Torsten Medin äntligen avgått som ordförande. Om det blir någon större skillnad är dock osäkert. Han kommer nämligen att inneha en nyskapad (?) post som fotbollsordförande – vad nu det kan innebära. Riktig ordförande med likaledes och av samma orsak oklara arbetsuppgifter blir Mats Eriksson. Inget namn som sätter igång en ringklocka i mitt huvud. Han sägs dock ha 40 års erfarenhet som spelare och ledare i Forward.

Tillägg: På fredagseftermiddagen kommer det trots allt ett litet meddelande på ÖSKs hemsida. Det verkar ha gått rätt lungt till på årsmötet. Inga upprörda känslor verkar ha kommit till uttryck. Ungefär som vanligt med andra ord. Till ny ledamot i ÖSK Fotbolls styrelse valdes Kent Norström. Norström, vd och ägare till utbildningsföretaget Nercia, tar över efter Mikael Karlsson, som tackat nej till omval.

Styrelsen för det kommande verksamhetsåret ser således ut på följande sätt: Ordförande Rose-Marie Frebran, vice ordförande Björn Åqvist, sekreterare Gustav Melin, Dennis Dicksen, Eva Swedberg, Reine Frisk, Mikael Steen, Kent Norström. Till att representera föreningen i bolagsstyrelsen utsågs Rose-Marie Frebran, Björn Åqvist, Gustav Melin och Kent Norström med Eva Swedberg som suppleant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.