Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Blohm till London med ÖSK

Pelle Blohm skriver i sin blogg, att han nu i helgen reser till London tillsammans med ett 120-mannasällskap bestående av ÖSK-sponsorer och ÖSK-personal. Då missar de ju matchen mot Brommapojkarna. Som kompensation får de se Chelsea spela mot Manchester City. På det hela taget ointressant, när Brommapojkarna gästar Behrn Arena. Men han får ju betalt, så han kan väl inte tacka nej, den stackarn.

Han skriver också att han något oväntat fått ett nytt kontrakt med Canal Plus. Egentligen var det väl rätt oväntat, att han inte hade förlängningen klar redan tidigare. Hans anti-ÖSK bias till trots, så är han en av de bättre bisittarna hos Canal Plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.