Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst: Äntligen Silly Season

En viss förvirring har lägrat sig över Emras eventuellt vårliga gästspel hos Örebro SK – i sann och klassisk Silly Season anda. Diverse företrädare för massmedia har kontaktat FC Zurichs sportchef Fredy Bickel, som inte verkar ha en aning om vad som i Örebro ses som närmast en självklarhet.
– Vi har fortfarande inte hört ett ord från Örebro. Jag tycker att det är märkligt, säger han till papperstidningens Johan Arvidsson.

ÖSKs egen filbunke verkar till skillnad från Bickel rätt lugn.
– Vi har kollat upp frågor kring skatteregler de senaste dagarna och fått positiva besked kring det. Nu är det Emras agent som sköter vår talan. Vi väntar på villkoren från Zurich, säger sportchefen.

Kim Olsen ser positivt på möjligheten att det blir konkurrens om platsen som central anfallare.
– Det skulle kännas jättebra om Emra blev klar. Det är en duktig anfallare som kommer att göra ÖSK bättre. Konkurrensen behövs.

Tyckte alltså Olsen, enligt NA. För egen del kan jag inte undgå tanken, att Olsen i alla fall inte gärna kan ha imponerats av Emras insatser under fysövningarna. Det är som bekant politiskt korrekt, att vara positiv till förstärkningar av laget. Och man kan definitivt kosta på sig detta om den egna positionen inte verkar vara konkurrensutsatt.

Edit: NA har nu lagt ut sin artikel på nätet: Zürich om Emra: ÖSK måste agera i helgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.