Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åtta veckor för Barsom

Inga positiva besked för Abgar Barsom. Den smäll som han fick i samband med en kollision med ÖSKs Per Johansson fick rätt allvarliga följder för den förre ÖSK-spelaren. Inte såg det väl så märkvärdig ut när Per kolliderade med Abgar, men sammanstötningen resulterade i ett uttänjt ledband för Abgars del. Detta innebär att han missar den norska seriestarten i mitten av mars.

Nerikes Allehanda: Barsoms dystra besked: stödskena i sex veckor

Och medan jag är inne på temat Barsom. Det finns en riktigt intressant intervju med honom på en blogg som kallar sig DIFbloggen. Riktigt läsvärd faktiskt. Av naturliga skäl handar det om Abgar och Djurgården, med bloggen är väl värd ett besök.

DIFbloggen: Abgar Barsom: ”Jag var tvungen att flytta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.