Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst: Tisdag är crunchday

Lennart Sjögren kommenterar ÖSKs ansträngningar att värva Emra Tahirovic i dagens papperstidning. Av allt att döma vill Lennart ha allt klart senast på tisdag. För då har ÖSK ett styrelsemöte på kvällen. Det finns fortfarande en del frågor som man måste ha svar på. Utöver de personliga villkoren och lånevillkoren från FC Zurich kan det även finnas annat som måste kollas. Typ skatte- och försäkringsfrågor och liknande frågor som måste belysas.

Lennart säger även till tidningen, att han gärna ser en lösning före tisdagen. Det skulle gynna alla parter, anser sportchefen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.