Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst: Fysträning under Thomas Andersson

Emra Tahirovic löptränar på Behrn Arena den 18 februari 2009. Bild: Michael Karlberg, ÖSK Fotboll.

Svartvitt scoopar NA och övriga lokalmedia genom att uppmärksamma att Emra idag tränar med ÖSK. Fast hans engagemang inskränkersig till fysträning under överinseende av sin tidigare lagkamrat Thomas Andersson.

Om det handlar om att ÖSK vill få en uppfattning om Emras fysiska status eller om det är så att Emra inte vill förlora värdefull träningstid under sin Örebrovistelse vill jag låta vara osagt. Något förvånande är det dock – Emra hade ju inte rykte om sig att tillhöra truppens träningsvilligaste under sin tid med ÖSK. Dessutom var han ju inte i bästa trim då han provspelade för FC Nordsjälland.

Hur som helst är det kanske ett tecken att det lutar åt ÖSK för Emras del.

Svartvitt: Emra tränar med ÖSK igen
ÖSK: Emra Tahirovic fystränar med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.