Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst: Sjögren lägger ut texten

Helt enligt plan (för en gångs skull) träffades ÖSK och Emra för att informera varandra om förutsättningarna för ett eventuellt lån fram till halvårsskiftet. ÖSK ställde upp med ett välbestyckat lag. Förutom Sjögren deltog Sixten Boström samt ytterligare två av medlemmarna i fotbollsutskottet. Emra biträddes av en person från agentens organisation.

Av allt att döma fick Lennart Sjögren tillfälle att förklara ÖSKs situation och Emras eventuella position.
– Det var ett bra möte. Vi berättade hur vårt truppmässiga behov ser ut. Vi vill vara tydliga så att Emra har rätt förutsättningar för sitt beslut. Emra fick också själv berätta hur han såg på sin situation, kommenterade Sjögren efter mötet för NAs Fredrik Carlsson. Vad Emra tyckte framgick dock inte.

Dessutom verkar det som om ÖSK redan har talat igenom lånevillkoren med FC Zurich. På den punkten verkar läget vara under kontroll. Det verkar till och med finnas en möjlighet att optionsvägen förlänga lånet året ut.

Så nu verkar det som om bollen spelats över till Emra. Är han villig att ta en plats i truppen under de förutsättningar som Sjögren skisserats? Kan han acceptera den lön som ÖSK erbjuder?

Nerikes Allehanda: ÖSK träffade Emra: ”Det var ett bra möte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.