Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Niklas Klingbergs blogg

Niklas Klingberg bloggar om livet och spelet i Enköping. Fast det var ett tag sedan han publicerade sig. I gästboken poppar det dock till och ifrån upp ett livstecken. Om jag förstår detta rätt så har Niklas fixat ett jobb i Örebro, har ingenstans att bo och har inte skrivit på för Forward än.

8989328311

Niklas är en alldeles för duktig fotbollsspelare för att harva i Forward i Ettan (eller i Karlslund). Det bästa för hans utveckling om han nu skall bo i Örebro vore att ta en plats på Degens mittfält. De spelar visserligen också i div 1, men laget bör ha en hyfsat bra möjlighet att ta steget upp till Superettan igen.

Niklas blogg: Klingan.nu

Tillägg 090412: Efter det att Niklas lagt perioden med Enköping SK till handlingarna har hans blogg upphört att existera. Men vem vet – den kanske återuppstår någon dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.