Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Motstridiga uppgifter om Roberts skada

Knäet gör fortfarande ont, och fotleden är svullen, säger Robert till NA. Men det verkar inte vara så farligt, fortsätter han. Fast en röntgenundersökning av både fot och knä kan bli aktuell under någon av de närmsta dagarna.

Det låter väl nästan som om Robert försöker intala sig själv att det trots allt inte är så farligt. Tack vare skadefrånvaron i ÖSKs tilltänkta anfallslinjer har han fått en gratismöjlighet att demonstrera sin kapacitet. Både för ÖSK och för en eventuell framtida arbetsgivare. Trist då, om även han skulle få lov att ägna sig åt löpträning på Behrn Arena.

NA: Walker: ”Knät gör ont och fotleden är svullen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.