Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandro valde Rynninge

Talangtruppen aka. ÖSK Ungdom hade nog vissa förhoppingar om att kunna knyta sin tidigare anfallare Sandro Pavicevic till sig, efter det att denne lämnat BK Forward åt sitt öde. Efter några träningar samt matchen mot Eskilstuna City valde dock Sandro att skriva på för de nedflyttade seriekonkurenterna Rynninge IK. Ekonomiska överväganden sägs ligga bakom valet.

Ett beslut som man kan se både positivt och negativt på. En Sandro i bra form skulle onekligen ha varit en tillgång för laget. Å andra sidan hade han tagit utrymme och speltid för någon av lagets talanger, vilket ju inte ligger i lagets inriktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.