Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst: Ingen ro för sportchefen – Emra nästa?

När nu Michael Almebäck i förhoppningsvis hel och kurant tillstånd hämtats in genom vinterfönstret flyttar ÖSK över sina rekryteringsansträngningar  mot anfallet. Emra Tahirovic har redan anmält intresse och NA redovisar vem som talar med vem.

NA: ÖSK om Emra: ”Vi hör oss för”

Kärnfrågan för ÖSK verkar vara om man kommer att ha råd att låna in spelaren. Emras ersättning i FC Zurich lär ju vara betydligt högre än vad ÖSK kan erbjuda, så han får nog förbereda sig på en ordentlig lönesänkning om han skall spela i Örebro. Dessutom verkar man från ÖSKs sida klar över, att rekryteringen i första hand handlar om att hitta en uppbackning för Kim Olsen. Vem ÖSK än värvar så bör spelaren ifråga vara förberedd på att få tillbringa en hel del tid på bänken. En sittplats som Emra historiskt sett inte uppskattat speciellt mycket. Och den blir väl extra obekväm om det är så att Emra siktar in sig mot en plats i sommarens U21-EM. Då måste han få möjlighet att visa upp sig.

NA har passat på att fråga sina webbesökare vad de anser om möjligheten att få se Emra i svartvitt igen. Helt klart är uppfattningarna delade. Två tredjedelar är positiva till tanken medan en tredjedel inte tycker att det är någon bra idé.

Barometer
Vill du se Emra Tahirovic i ÖSK?
Röstningen pågår till kl. 21:50 den 12/2 2009.

Ja 65%
Nej 35%
Antal röster: 1588

Resultatet ska tolkas med viss försiktighet eftersom urvalet av de röstande är okontrollerat.

Det intressanta med den här omröstningen är att resultatet har varit väldigt stabilt. Redan efter något hundratal klick hade relationerna satt sig och sedan dess har det sett synnerligen stabilt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.