Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangtruppen möter Eskilstuna City

ÖSK Ungdoms div 3-lag reser i morgon till Eskilstuna för att möta div 2-laget Eskilstuna City på Tunavallens konstgräs. Det blir en tuff match för ungdomarna. Hemmalaget tog sig så när upp till div 1 förra året men fick ge sig för Karlslunds slutspurt i fotbollens motsvarighet till en photofinish. Karlslund hade en tre mål bättre målskillnad.

Med tanke på alla spelarförluster som talangtruppen drabbats avsedan seriespelet avslutades i höstas har jag varit rätt pessimistisk beträffande lagets chanser att hålla samma höga standard som man gjort under de senaste åren. Men när man ser morgondagens laguppställning så är det kanske inte kört än. Speciellt roligt skall det bli att se Sandro tillbaka i den position han passar bäst för. I Forward hamnade han i allmänhet ute på kanten, men det är i mitten som han har den bästa genomslagskraften.

ÖSK: Talangtruppen till Eskilstuna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.