Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sagan om Emras återkomst:Silly Season flammar upp igen

Knappt har Lennart Sjögren låtit omvärlden förstå, att Örebro SK är på jakt efter ytterligare en anfallare förrän Emra Tahirovics namn dyker upp. Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se förhandlar parterna om en övergång, skriver Fotbollskanalen.se, som verkar kunna gå på vad som helst.

NA hugger givetvis direkt (varför var de inte först med ”nyheten”) och har talat med både Emra och dennes agent, den översliskige Cabrera, mannen som låg bakom Emras övergång till HBK för några år sedan. Agenten skall tala med Sjögren i morgon, säger han till NA. Vilket väl om något visar, att fotbollskanalens påstående om att förhandlingar redan pågår saknar verklighetsbakgrund.

Fotbollskanalen.se:  Tahirovic kan hamna i Örebro

NA: Emras agent: ”Jag ska ringa ÖSK i helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.