Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stellan valde Karlslund…

eller om det var Karlslund som valde Stellan. Det vet man aldrig så noga. Hur som helst, de två parterna har i alla fall kommit överens om att det gemensamma intresset talar för en vårsäsong tillsammans och förmodligen mer därtill. Vem Stellan kommer att representera i Futsal framgår dock inte. Men det blir väl Real Örebro, som det brukar vara under den årstid då den mesta fotbollen spelas inomhus. Från bloggens sida önskar vi Stellan lycka till i den rödblå dressen.

NA: Stellan Carlsson klar för Karlslund

Tillägg 2009-02-03: Stellan har skrivit ett ettårskontrakt med Karlslund, enligt dagens papperstidning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.