Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trögt för Emra i Danmark

Emra Tahirovic verkar inte haft någon större framgång vid sitt provspel med FC Nordsjälland i La Manga. Utbytt efter 60 minuters resultatlöst spel, indikerar att det blir en returresa till Zurich utan att ha kommit närmare Sverige eller en plats i U21-truppen. Inte blev det bättre av att den spelare som bytte av Emra gjorde matchens enda mål i mötet med norska Fredrikstad.

Ekstrabladet skriver: ”Han erstattede efter cirka en times spil testspilleren Emra Tahirovic, der modsat Bille ikke fik udrettet noget og bestemt ikke lignede en mand, FC Nordsjælland bør satse på”.

FC Nordsjälland skriver i sitt eget matchreferat: ”I den anden ende af banen var det prøvespilleren Emra Tahirovic, der havde fået chancen i front. Den store svensker fik afsluttet fint midt i 1. Halvleg, men det flade skud blev reddet tæt ved den ene stolpe. Ellers var det ikke meget Tahirovic fik vist. Angriberen virkede en smule tung – måske pga. manglende form.”

samt

”Især indskiftningen af Nicki Bille Nielsen i front i stedet for testspilleren Emra Tahirovic var effektfuld. Bille sprudler af selvtillid efter mål i de seneste to kampe og han gjorde det med det samme hårdt at være en i forvejen træt norsk forsvarsspiller.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.