Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongskort enligt plan

Fast jag tycker att det verkar att gå rätt trögt. ÖSK säger att de i början av januari sålt ca. 1000 privatabonnemang, vilket kan jämföras med fjolårets totalsiffra på 2100. Det verkar att vara många som väntar med att köpa ut sina dyrgripar. Informationen från ÖSK har dock varit rätt så dålig i år beträffande när man släpper fjolårets platser fria. Det är ju inte i första hand kostnadsinbesparingen som är intressant när man köper årskort utan snarare, att man kan säkra sin plats för säsongens alla hemmamatcher.

Nu är ju december och kanske inte heller januari de allra bästa månaderna om man vill sälja (relativt) dyra säsongsabonnemang. I december behövs pengarna till andra saker och januari har väl en tendens att bli en återhämtandets månad.

NA: Så många säsongskort har ÖSK Fotboll sålt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.