Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen fortsättning för Stellan.

Det blev inte mer än ett halvt fotbollsår för Stellan Carlsson med ÖSK. Den snabbe yttern lyckades aldrig slå sig in i laget och det var enbart den akuta spelarbristen (antar jag) i seriens slutskede som gav honom möjligheten att kunna infoga allsvenskt spel på sin CV. Visserligen bara 14 minuter, men på Nationalarenan och med en räddad boll på mållinjen efter hörna som bestående minne av insatsen.

Stellan verkar dock inte vara den typen som hänger läpp i onödan,  utan den sympatiska anfallaren får nog spelmöjligheter hos någon av distriktets div 1-klubbar, samtidigt som han ju kan fortsätta att coacha Real Örebro.

ÖSK släpper Stellan Carlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.