Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Podd-tips

På måndag är det premiär för ÖSK i årets Superettan med match hemma mot Skövde AIK, men innan dess är det en lång påskhelg som väntar och vad passar då inte bättre än att lyssna på ÖSK-relaterade poddar?

Och det finns sannerligen en rejäl hög att gå igenom.


Vallens Gatukök.
David Flatbacke-Karlsson och Elias Tinfors är tillbaka efter ett års uppehåll och pratar igenom försäsongen och läget inför premiären. David och Elias är båda pålästa och har stora ÖSK-hjärtan.


GFÖ-podden.
Supporterfalangen Gamla Fina Örebro sim håller till på Sektion K driver också den kanske mest högkvalitativa podden av alla för den ÖSK-intresserade. Erik Wärlegård programleder och har alltid bra samtal med de som intervjuas. ÖSKs huvudtränare Christian Järlder är en flitigt förekommande gäst och i det senaste avsnittet var det en supporterpanel som pratade upp inför premiären.

GFÖ-podden går att hitta via Patreon och om du är betalande prenumerant får du alltid tillgång till innehållet lite före alla andra.

GFÖ-podden: #68: Supporterpanelen


Hemmaborgen.
Nerikes Allehandas ÖSK-podd har släppt två avsnitt på relativt kort tid.

Dels är det den ”vanliga” podden som oftast kommer ut en gång i veckan och som tar upp det mest aktuella i ÖSK-sammanhang men denna vecka har de också släppt ett ”premiärspecial”-avsnitt som finns att se via video på NAs hemsida.

Fredrik Carlsson och Elena Lövholm gör, som vanligt, ett bra jobb med att täcka allt som händer kring ÖSK vecka ut och vecka in. Som ÖSK-intresserad är det nästan ett måste att stötta den journalistik som NA ger sina prenumeranter.

NA: Betygsätter matchtröjan: ”Kunde ha skippat…”


Geflepodden.
Geflepodden, som drivs av supportrar till Gefle IF har gått igenom och tippar alla Superettans lag. Till sin hjälp att beskriva ÖSK har podden ringt upp GFÖs Erik Wärlegård som beskriver läget inför seriestarten.


Superettanpodden.
Superettanpodden är den enda podd som täcker Superettan som helhet och även om ljudkvaliteten i vissa avsnitt har lite mer att önska så går det inte att prata bort innehållet som allt som oftast håller en bra och informativ nivå för den som är intresserad av Superettan som helhet.

Det senaste avsnittet berör just det sista inför seriepremiären och panelen diskuterar hur tabellens toppskikt kan komma att se ut när serien tar slut. Man pratar också om den match som på förhand kanske kan ses som den ”hetaste” i premiäromgången då den på förhand utsedda toppkandidaterna Östers IF och Degerfors IF möts i Växjö i den första omgångens sista match på tisdag i nästa vecka.

Förra veckans avsnitt handlade till största delen om Superettans Upptaktsträff och avsnittet innan dess tog mer fokus på Örgryte IS.


Alltid Rött, Alltid Rätt.
Är en podd om Sandvikens IF som ÖSK möter på bortaplan i omgång två. I detta avsnitt tar podden avstamp mot Sandvikens premiärmatch borta mot Landskrona BoIS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.