Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Vinter 2023/24: Saeid åter i ÖSK

Det som var ett rykte häromdagen visade sig bli verklighet rätt omgående när Mohammed Saeid presenterades som ny ÖSK-spelare under torsdagsmorgonen.

Mittfältaren återvänder nu till ÖSK efter nio års äventyr på andra håll och till ÖSKs hemsida säger Saeid ”– Det känns kul att vara tillbaka. Jag känner ÖSK väl och har pratat med Kalle Holmberg och Jesper Modig som jag känner sedan tidigare. De pratade om en ung och hungrig grupp som jag kände att jag vill vara en del av. Jag ska bidra med det jag kan för att vi tillsammans ska ta den här klubben framåt”.

Mittfältaren har skrivit på ett 1+1 årskontrakt och kommer senast från seriekonkurrenten Trelleborgs FF där han de senaste säsongerna varit i stort sett ordinarie och presterat 1+8 respektive 1+7 poäng de senaste två säsongerna. Uppgifter i media under december gjorde gällande att Trelleborg egentligen ville förlänga kontraktet med Saeid.

Mohammed Saeid blir nu troligtvis en form av ersättare för David Seger, men kanske i någon mening också för Kevin Walker, som lämnat ÖSK sedan förra säsongen även om andra spelare så som Niclas Bergmark, Sebastian Crona, Lucas Shlimon, Adam Bark och Hamse Shagaxle kommer att konkurrera om delvis lite samma mittfältspositioner.

Exakt hur mittfältet kommer att se ut får bloggen nog avvakta med att dra allt för många slutsatser kring innan träningsmatcherna drar igång. Om det blir med två sexor och en åtta eller en sexa och två åttor eller kanske till och med en sexa, en åtta och en nummer tio återstår alltså att se och det kommer med stor sannolikhet att skifta en del under säsongen beroende på vilka spelare som är tillgängliga och vilket motstånd man möter.

Oavsett så tror den här bloggen att Mohammed Saeid kommer att komplettera truppen på ett mycket fint sätt både på och utanför planen.

ÖSK: Välkommen tillbaka, Mohammed Saeid!
ÖSK: ÖSK PLAY: Mohammed Saeid: ”Det kändes rätt nästan direkt”
NA: Bekräftat: Saeid tillbaka i ÖSK
Lagstatistik: Mohammed Saeid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.