Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Samuel Mensiro lämnar Östersund

Samuel Mensah tillsammans med Mohammed Saeid och en något skymd Kalle Holmberg under en tidig vårträning i Hagaby. (Mars 2014)

Samuel Mensiro eller Samuel Mensah, som han kallade sig under de två åren han representerade ÖSK, verkar ha avslutat fotbollsdelen av sitt liv. I alla fall den del som under många år knutit honom till Östersunds FK. I samband med gårdagens match mot AFC Eskilstuna tackades den nu 34-årige spelaren av för sina insatser i klubben. Detta efter det att Mensah och ÖFK kommit överens om att i förtid avbryta det kontrakt som skulle ha löpt ut vid årsskiftet.

Mensah kom till ÖSK från Östersund inför säsongen 2014 för att sedan återvända till Östersund två år senare, Hans tid i Örebro får väl rätteligen kallas ett enda stort misslyckande, Det blev bara 10 matcher för honom honom i ÖSKs klubbdress under de två åren. Återkommande skadeproblem med knän och andra kroppsdelar gjorde att han sällan var tillgänglig och när han väl var det var han inte ett förstaval för ÖSKs tränare.

Till Östersund kom han redan år 2011 efter att ha harvat runt en del i de lägre engelska ligorna. Sammanlagt blev det imponerande 196 tävlingsmatcher för den jämtländska klubben

Östersunds FK: Östersunds FK tackar Sam Mensiro för sin tid i klubben
Östersundsposten: Sam Mensiro tog farväl av sitt lag efter en lång tid i klubben
Eyravallen: Samuel Mensah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.