Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebroläktaren i likvidation.

ÖSK Elitfotbolls dotterbolag Örebroläktaren befinner sig sedan den 19 januari i likvidation. Bolaget, i vilket ÖSK äger 85 % av aktierna, kommer alltså att avvecklas och eventuellt återstående medel att distribueras till företagets aktieägare.

ÖSKs innehav av aktier i Örebroläktaren är bokförda till 294 tkr, så man får väl hoppas att resultatet av likvidationen blir större än detta belopp.

Jag har aldrig riktigt fått klart för mig vad som omfattas av Örebroläktarens verksamhet. I korthet har jag uppfattat det som att bolaget hyrt utrymmena på tredje och fjärde etagen på Behrn Arenas norra läktare av Örebroporten och sedan i sin tur hyrt ut delar av denna yta till den restaurangverksamhet som bedrivs på den fjärde våningen.

Restaurangverksamheten på Behrn Arenas norra läktare bedrivs numera av Restaurang Tillsammans. Oklart om det innebär att de hyr sina ytor av direkt av Örebroporten eller om den verksamhet som tidigare bedrevs av Örebroläktaren förts över till ÖSK Elitfotboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.