Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

GFÖ-podden #54 och #55 – Shlimon och supporterpanel

GFÖ-podden med Erik Wärlegård i spetsen verkar ha fått upp flåset i samma anda som Järdler fått upp spelarnas dito. För här liggs det inte på latsidan inte. Bloggen uppskattar verkligen GFÖ-podden och varje avsnitt håller hög nivå.

Under den senaste tiden har det släppts två avsnitt som båda är väldigt lyssningsvärda.

#54 Lucas Shlimon.
Först ut var ett samtal med den något pånyttfödde Lucas Shlimon som bland annat beskriver en del om vad som hänt under försäsongen där han är en av dem som fått mest speltid och fått bäst betyg.
GFÖ-podden: #54: Lucas Shlimon


#55 Supporterpanel.
Det senaste avsnittet var en så kallad supporterpanel där en skara supportar sitter ner och diskuterar bland annat om ÖSKs försäsong, men också om klubben i stort och smått. Denna gång var det Robert Larsson, Alex Lindgren, Olle Jonsson som satt tillsammans med Erik Wärlegård.
GFÖ-podden: #55: Supporterpanelen



Fotnot.
Som en extra nugget vill bloggen tipsa om att Geflepodden (som har ett delvis liknande upplägg som GFÖ-podden) har släppt ett antal avsnitt där det går igenom alla lag i Superettan. I avsnittet där ÖSK figurerar ringer Geflepodden upp just Erik Wärlegård som ger sin syn på ÖSK. Lyssna från cirka 03.00 in i avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.