Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bobby Allain till grekiska Ionikos FC

Kommer du ihåg Bobby Allain? Den målvakt som ÖSK värvade för att ersätta Oscar Jansson? Den Bobby Allain som lyckades släppa in drygt 40 mål på en säsong. Den Bobby Allain som senare bråkade sig bort från ÖSK när Joel Cedergren plockade in William Eskelinen och istället gick till Dalkurd varifrån han inte långt senare fick sparken? Den Bobby Allain som sedan skrev på för den franska klubben Gazélec Ajaccio, en amatörklubb hemmahörande i franska National 3 (vilket motsvarar femte-nivån i det franska ligasystemet).

Bloggen vill helst glömma.

Men på Deadline Day dyker Bobby Allain upp igen. Som ny målvakt för den grekiska klubben Ionikos FC som hör hemma, hör och häpna, i den grekiska högstaligen. Klubben ligger visserligen sist och Bobby Allain har sannolikt ett visst renommé i den grekiska fotbollen då han tidigare tillhört storklubben Olympicaos.

Men ändå.

Bloggen måste erkänna att den är väldigt förvånad.

skärmdump från Bobbya Allains Instagram-flöde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.