Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Axel Kjäll har fått nytt jobb – blir förbundskapten för P15-17-landslagen

Örebro SKs tidigare spelare/assisterande tränare/huvudtränare/manager/fotbollschef uppges vara aktuell för nya jobb.

Dels är det uppgifter som berättar att Kjäll skulle kunna vara aktuellt att ingå i tränarteamet som får ta över i IK Sirius efter ÖSK-bekante Daniel Bäckström som är ny U21-förbundskapten.

Dels är det uppgifter som säger att Kjäll är ett av flera namn som är aktuella som ny assisterande tränare till danske Glen Riddersholm i IFK Norrköping.

SportExpressen: Allsvenska kulisserna: Kan återvända till AIK (22-11-25)
NT: Uppgifter: Han kan vara aktuell i tränarrollen i IFK (22-11-25)


Tillägg 22-12-15: Idag meddelar SvFF att Axel Kjäll, från och med årsskiftet, bli ny förbundskapten för P15-17-landslagen.

Till SvFFs hemsida säger Kjäll: ”– Det känns roligt och inspirerande att få jobba på svenska fotbollförbundet. Jag har jobbat inom klubbmiljön länge, nu är jag nyfiken på landslagsmiljön. Det ska bli kul att jobba som förbundskapten med de bästa spelarna i sin åldersgrupp. Jag ser verkligen fram emot att jobba med mina nya kollegor på SvFF och lära mig av deras erfarenheter och ta del av deras kunskaper.

Till ÖSKs hemsida säger Kjäll: ”– Att som örebroare och ÖSK:are under 10 år få verka för klubben i mitt hjärta och stadens lag har varit en ära. Jag vill tacka alla spelare, ledare och övrig personal som jag jobbat med och som under den här tiden bidragit till att jag har haft en fantastisk arbetsplats. Jag vill även tacka alla supportrar och personer runt klubben som stöttar och engagerar sig i ÖSK.

Bloggen önskar Axel Kjäll lycka till i sitt nya uppdrag.

SvFF: Axel Kjäll ny ungdomsförbundskapten
NA: Axel Kjälls nya jobb – blir förbundskapten
Örebro SK: Lycka till Axel Kjäll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.