Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Viktor Tranberg lägger skorna på hyllan

ÖSKs föredetting, dansken Viktor Tranberg, avslutar sin fotbollskarriär endast 25 år ung. Orsaken beskrivs i vaga ordalag av hans danska klubb Esbjerg fB med ett citat från spelaren själv:

”– Den her situation er ikke opstået fra den ene dag til den anden, så jeg har haft tid til at vænne mig til tanken, og det kan jeg mærke, har hjulpet mig. Sammen med fagfolk har jeg forsøgt alt for at holde gang i karrieren, men på et tidspunkt må man også lytte til kroppen og indse, der ikke er mere at gøre.”

Vilket man får tolka det som att det är någon form av ohälsa som han inte fått bukt med som nu lett fram till det tagna beslutet om att lägga skorna på hyllan.

Viktor Tranberg lånades in av ÖSK, från hans dåvarande klubb FC Nordsjälland, i sommarfönstret 2017 och han spelade därefter 13 matcher för klubben innan lånet gick ut. Det fanns sedan en option på köp som ÖSK inte valde (eller kanske inte hade råd) att utnyttja.

Efter sin tid i ÖSK återvänd Tranberg till Nordsajälland för att senare gå till Esbjerg vilket för övrigt är den klubb varifrån Michael Almebäck kom tillbaka till ÖSK från efter sitt utlandsäventyr.

Esbjerg fB: Viktor Tranberg indstiller karrieren – efb.dk
NA: Förre ÖSK:aren tvingas sluta – 25 år gammal – Nerikes Allehanda (na.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *