Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kennedy byter ner sig

Kennedy Igboananikes karriär fortsätter nedåt i seriesystemet. Efter två år hos Sirius blev det ett år med IFK Mariehamn och nu senast ett halvt år hos IFK Haninge. Nu meddelar div 2-klubben Syrianska FC att han tagit steget över till dem. I IFK Haninges klubbdress blev det inte direkt någon succé för ÖSKs tidigare anfallsess. Åtta spelade matcher – utbytt i sju och inbytt i en – men inga mål. Så då var det väl lika bra att dra vidare.

Syrianska FC: Kennedy Igboananike är klar för Syrianska FC

Spelarstatistik från Soccerway.com

Kennedy har onekligen hunnit med en hel del under sin fotbollskarriär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.