P19/03:Sverige missade EM-chansen

Sverige fortsatte igår spelet i P19-klassens Elite Round. Tyvärr blev det en förlust även i den andra matchen i kvalgruppen. Mötet med Bosnien-Hercegovina slutade med en 3-2 förlust efter det att svenskarna två gånger lyckats kvittera en motståndarledning.

Samuel Dahl och Lucas Shlimon från ÖSK fick båda en plats i startelvan. Dahl spelade sedan fram till den 79:e minuten då han blev utbytt. Shlimon som blev inbytt inför den andra halvleken i den första matchen fick den här gången spela hela matchen. Säkert väldigt roligt att ha fått det förtroendet för Shlimon som kom till turneringen utan någon som helst tidigare erfarenhet av landslagsspel.

För det svenska laget återstår nu bara en betydelselös mot Tjeckien.
SvFF: Sverige utslaget i EM-kvalet