Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Krasniqi till GAIS

Mergim Krasniqi, som kom överens med ÖSK om att avsluta kontraktet ett år i förtid, har nu gjort klart med en ny klubb. Det blir (lite förvånande) GAIS som ju fick lämna Superettan efter den senaste säsongen. Ett ordentligt kliv nedåt i seriesystemet för hans del. Det nya kontraktet är bara ettårigt, vilket väl bör öppna vägen uppåt om det går bra i år. I GAIS efterträder han Mathias Karlsson som efter nedflyttningen lämnat Göteborg och återvänt till Karlstad.

Krasniqi var för övrigt inte den enda spelaren med Örebroanknytning som klubben annonserade idag. På sin webbplats skriver de att de tar in den flinke ytterbacken Mohamed Youla, som kommer från BK Forward.

GAIS: Mergim Krasniqi klar för GAIS
GAIS: Mohamed Youla klar för GAIS

Av övriga personer med ÖSK-anknytning i GAIS kan noteras, att Boris Lumbana lämnat klubben och att Magnus Sköldmark fortfarande är klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.