Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Ingves valde BK Forward

Anton Ingves, som debuterade i Allsvenskan precis på sluttampen av sitt kontrakt med ÖSK, har nu gjort sitt val. Han stannar i Örebro för universitetsstudier och kommer att spela fotboll för BK Forward. Beskedet kommer en dag efter det att det blev definitivt att BK Forward kommer att spela div 1-fotboll igen efter det att Akropolis nedflyttning till div 2 slutgiltigt bekräftats.

Den här övergången har nog varit på gång en tid. Enligt NA har spelaren tränat med BK Forward sedan i början av januari. En tjuvstart i sin nya klubb fick han igår då han ingick i det lag som mötte Degerfors i årets första träningsmatch.


Att Forward nu definitivt säkrat platsen i div 1 får positiva effekter för ÖSKs akademiranking. Utöver Ingves finns det flera spelare i Forwards trupp som har fotbollsrätter hos ÖSK Ungdom och i ÖSKs akademi. Anton Ingves, Henrik Hultberg, Konrad Gustafsson, Linus Jansson och Marcus Kanto kommer tillsammans att bidra med 48 poäng till spelardelen av rankingen (om jag räknat rätt).

BK Forward: Anton Ingves – klar för Forward
NA: Lämnade ÖSK – nu klar för Forward
Lagstatistik: Spelade matcher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.