Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

De eviga frågorna

Bra diskussioner om hur vi kan förstärka ekonomin, förbättra kommunikationen samt hur vi kan locka mer publik till våra matcher, skriver ordförande Persson. Något som väl alla kan hålla med om behövs.

Jag är dock tveksam till om den nuvarande styrelsen, som helt säkert brottats med dessa frågor under ett antal år, har så mycket nytt att tillföra diskussionen.

Frågan är om styrelsen vars medlemmar har kompetens inom diverse områden, men inte nödvändigtvis inom de områden där lösningar efterfrågas, har så mycket att komma med mer än sina kill- och tjejgissningar.

Har ÖSKs extremt slimmade organisation tillräcklig kapacitet för att kunna genomföra eventuella handlingsplaner utan att det inkräktar på deras dag-till-dag arbete? De verkar ha fullt upp med att hålla hjulen rullande och skutan flytande.

Helt klart är dock att för att förstärka ekonomin och locka en större publik måste laget vinna fotbollsmatcher. Fler än vad publik/supportrar förväntar sig så att humöret förblir positivt och engagemanget kan förstärkas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.