Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2021/22: Återkomst för DG?

ÖSKs föredetting Daniel Gustavsson har av allt att döma valt att avluta sin tid i Norge för att återvända till Sverige. Han har i det sammanhanget uttryck ett intresse av att återförenas med ÖSK, som han spelade för under åren 2013 – 2016. Det första året som lån från AIK och sedan som riktig ÖSKare. Därefter gick karriären vidare västerut. Först som sommarförsäljning till Elfsborg och därefter till Lilleström.

Axel Kjäll bekräftar, att han haft kontakt med honom, men kontakten verkar inte ha utvecklats till några regelmässiga förhandlingar. Degraderingen till Superettan gjorde väl sitt till att eventuella förhandlingar lades på is.

Även om Kjäll gärna vill ha in DG igen måste han nog även sälja in idén (och spelaren) till Joel Cedergren. Av NA:s artikel att döma har han och den nye tränaren ännu inte gått i mål beträffande truppens struktur och bemanning.

NA: ÖSK-chefen bekräftar kontakten med ex-stjärnan

Statistik Daniel Gustavsson från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.