Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Brorsson klar för Örgryte

Idag på eftermiddagen blev det officiellt bekräftat att Arvid Brorsson lämnar ÖSK. Han har skrivit ett tvåårigt kontrakt med Örgryte IS, som han ju spelade för och med under stora delar av förra säsongen.

Det verkar vara med blandade känslor som den stora ÖSK-supportern lämnar sin favoritklubb. Separationen har nog inte gått helt obemärkt förbi hos ÖSK heller. Axel Kjäll verkar dock köra med en rak dialog i sitt samtal med spelare som har en bit kvar till den nivå som Kjäll förväntar sig.
I en tuff konkurrenssituation och i den del av karriären som Arvid är i just nu, har vi enats om att detta är en bra lösning för både klubben och honom, kommenterar han uppbrottet.

För Brorsson känns det säkert tråkigt att lämna ÖSK ”på det här sättet”, men han kan nu se fram emot betydligt bättre förutsättningar till speltid och vidare utveckling i Örgryte. Det gick bra för honom hos ÖIS redan förra året och han kan säkert utvecklas till en stöttepelare i det rödblå försvaret. Speciellt som han redan är välkänd och inspelad i den klubb han kommer till.

ÖSK: Brorsson lämnar ÖSK fotboll
Örgryte IS: Arvid Brorsson tillbaka i rödblått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.