Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sköld till Landevetter

ÖSKs föredetting Victor Sköld fortsätter på sin irrfärd genom fotbollssverige. Efter det att Örgryte inte ville förlänga hans kontrakt förra året togs han in av Linköping City med förhoppningen om att han skulle kunna hjälpa dem i deras enträgna jakt på en plats i Superettan. Det gick väl sådär – snällt sagt – för den före detta skyttekungen. Tjugotvå matcher senare med sju från start och med 2 mål samt ett gult kort på sitt samvete lämnade han östgötarna på drift i mitten av Ettans tabell. Alltså ungefär där de oftast befinner sig.

Hos Landvetter IS, en förortsklubb från Göteborg, kommer han att börja nästa säsong.
– Min elitsatsning är över och jag känner att jag inte har lågan att pusha mig längre. Så kom ett jättebra alternativ i Landvetter som också gjorde att jag kunde starta min civila karriär i Göteborg, säger han till Göteborgsposten bakom deras betalvägg, enligt Fotbolltransfers.com.

Landvetter å sin sida menar att han kommer att varva upp.

Fotbolltransfers.com: Officiellt: Victor Sköld till Landvetter IS

Spelarprofil från fotbolltransfers.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.