Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ekonomi: ÖSK nollade

ÖSK/Simon Åström har just sänt ut ett epostmeddelande till ÖSK Elitfotbolls aktieägare (kanske till andra också). I detta utskick kan han meddela den väldigt positiva nyheten, att ÖSK nästan klarade av att leverera ett nollresultat under det Coronaplågade fjolåret.

Tack vare allt stöd och alla de åtgärder som klubben vidtagit så kommer ÖSK Elitfotboll AB:s resultat på sista raden att vara negativt om cirka 100 000 kronor, alltså väldigt nära ett plus/minus noll-resultat, skriver han.

Bokslutet med dess resultat är visserligen ännu inte definitivt, men näst intill.

ÖSK Fotbolls ekonomiska bokslut för 2020 är färdigställt. Det ska formellt fastställas av styrelsen för att sedan offentliggöras i sin helhet tillsammans med handlingarna inför klubbens årsmöten, skriver ÖSKs VD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *