Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Föredettingar hos Forward

NA skrev igår om de före detta ÖSK-spelarna Daniel Björkman och Emil Berger. Båda är för tillfället kontrakts- och klubblösa, men håller formen genom att träna med BK Forward. En klubb de båda tillhört tidigare.

Samtidigt är det väl så att de helst skulle vilja vara någon annanstans. Ingen av dem sticker under stol med att de helst vill till någon klubb högre upp i seriepyramiden. En klubb som kan erbjuda bättre fotboll och även mer betalt (det sistnämnda säger de dock inte).

”Vi vet var vi har varandra” som det brukar heta på Silly Season-språket. Vi får väl se hur det går för dem. Daniel Björkman tror jag mycket väl skulle kunna försvara en plats i ett lag i Superettan även om det väl finns ett visst frågetecken för hans skadebenägenhet. Det var lite väl många skavanker på honom under de två åren med ÖSK. Emil Bergers nuvarande kapacitet är okänd, men han är i grund och botten en så bra spelare att han inte skall behöva harva i ett lag i div 2. Sedan kan det ju förstås finnas andra anledningar som binder dem till Örebro.

NA: Lämnade ÖSK och Dalkurd – nu tränar meriterade duon med Forward


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.