Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Prodell stannar i Västerås

Viktor Prodell (Foto: Västerås SK)


Viktor Prodell lyckades aldrig etablera sig i ÖSK. Vilja och energi fanns förvisso, men målen som han värvades för uteblev.

Till allas överraskning lämnade han efter ett misslyckat år ÖSK för att pröva sin fotbollslycka i Vietnam. En skada och sedan Coronan satte dock en alldeles för tidig käpp i hjulet för den utlandsvistelsen.

Åter i Sverige fick han så småningom en plats i Västerås SKs anfall. En plats som visade sig vara precis vad som behövdes för att han skulle få fart på målfabrikationen igen. Sju mål och tre assist på tio matcher gjorde honom till en av de viktigaste faktorerna till att VSK till slut lyckades hålla sig kvar i Superettan.

Önskemålet hos klubb och supportrar var därför hel klart att hans korttidskontrakt som gick ut vid årsskiftet skulle omvandlas till något mer permanent. Detta har nu skett i och med att han skrivit ett tvåårigt kontrakt med klubben.

Västerås SK: Klart: Viktor Prodell förlänger med VSK
NA: Gör succé i nya klubben – nu blir förre ÖSK-spelaren kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.